tag:blogger.com,1999:blog-6699531975111067541.post80385432778497379..comments2023-09-23T11:05:37.595+03:00Comments on Румянтика в кухнята: Лесни кашкавалкиРумиhttp://www.blogger.com/profile/01577204097792205619noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6699531975111067541.post-79215458626637418202014-02-09T18:59:11.544+02:002014-02-09T18:59:11.544+02:00Не не липсват, просто не се ползват яйца, има дост...Не не липсват, просто не се ползват яйца, има достатъчно кашкавали мляко за спойка!Румиhttps://www.blogger.com/profile/01577204097792205619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6699531975111067541.post-89720638789158855202013-06-19T15:15:08.399+03:002013-06-19T15:15:08.399+03:00В рецептата май липсват яйца- нали те свързват дру...В рецептата май липсват яйца- нали те свързват другите продукти в тестотоAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6699531975111067541.post-54425363516524219392012-07-08T21:39:56.266+03:002012-07-08T21:39:56.266+03:00Наистина ПОРУМЕНЯВАТ :)))Наистина ПОРУМЕНЯВАТ :)))Румиhttps://www.blogger.com/profile/01577204097792205619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6699531975111067541.post-69195003230908129712012-07-07T17:08:27.813+03:002012-07-07T17:08:27.813+03:00Казва се пече се до ПОРУМЕНЯВАНЕ :)Казва се пече се до ПОРУМЕНЯВАНЕ :)Anonymousnoreply@blogger.com