tag:blogger.com,1999:blog-6699531975111067541.post5323233109921278501..comments2023-09-23T11:05:37.595+03:00Comments on Румянтика в кухнята: КексРумиhttp://www.blogger.com/profile/01577204097792205619noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6699531975111067541.post-51266884795237749102014-01-17T09:57:23.461+02:002014-01-17T09:57:23.461+02:00Здравейте! Този кекс наистина става вътре по сочен...Здравейте! Този кекс наистина става вътре по сочен, не е като тези дето им казваме "дунапренени", защото е с олио, а печенето е различно за всяка фурна и посоченото от мен време може малко да се различава от това за вашата фурна (трябва клечка, забита в средата да излиза суха и да не лепне нищо по нея като я пипнем), а формата на тавичката няма значение.Румиhttps://www.blogger.com/profile/01577204097792205619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6699531975111067541.post-53947719034880118932014-01-16T22:41:25.335+02:002014-01-16T22:41:25.335+02:00Здравейте, бладаря за рецептата. Правих кекса. Ста...Здравейте, бладаря за рецептата. Правих кекса. Стана много вкусен, но като че ли вътре остана леко тестен. Може ли да дадете някакъв съвет на какво може да се дължи? Спазих всичко по рецептата, както и указанията за печене и градуси само дето пекох в кръгла форма за кекс.Anonymousnoreply@blogger.com